EmailTwitterFacebookLinkedIn
 Inkoper | 40 uur


Jouw functie

Is het snijvlak tussen bouwkunde en commercie jouw ding? Als inkoper ben jij verantwoordelijk voor een efficiënt verloop van het gehele inkoopproces. Je onderzoekt steeds weer nieuwe mogelijkheden binnen de gestelde kaders. Word jij de spil tussen de co-makers en Van Rhijn Bouw?

Binnen deze afwisselende functie houd je constant de projectdoelstellingen in ogenschouw en ga je op zoek naar passende voorwaarden. Denk hierbij aan het voorbereiden/aanvragen en het beoordelen en spiegelen van de offertes. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van bouwmaterialen en onderaannemers e.d. Ook sluit je inkoopcontracten af en bewaak je het inkoopproces in samenwerking met de co-makers.


Wie ben jij?

Jij bent georganiseerd en een kei in onderhandelen. Je bent commercieel, zelfbewust en leergierig.De kennis die je opdoet over markt- en productontwikkelingen deel je graag met je collega’s. Ook ben je woonachtig in de randstad.

Daarnaast beschik je over:

  • Mbo Bouwkunde, hbo werk- en denkniveau
  • Kennis van de bouw
  • Kennis van relevante software
  • 2-5 jaar relevante ervaring

 


Wat bieden wij?

Naast het werken aan mooie projecten, bieden we jou volop ontwikkelingsmogelijkheden en een inspirerend team van collega’s. Een auto van de zaak, goed salaris en uitstekende voorwaarden volgens de CAO Bouw & Infra.


Reacties

Mail je CV en motivatie naar mbaer@vanrhijnbouw.nl, t.a.v. Marianne Baër, personeelsfunctionaris.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 


Jij bent georganiseerd en een kei in onderhandelen.