EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

 

 Renovatie & 

 onderhoud 

 

Ideale partner voor (grootschalig) onderhoud & renovatie

 

Naast grootschalige bouwprojecten is Van Rhijn Bouw ook actief op het gebied van renovatie en onderhoud. Met twee vestigingen strekt ons werkgebied zich uit tot zowel Noord- als Zuid-Holland. De afdeling renovatie en onderhoud is volledig gedigitaliseerd. Hiermee nemen wij onze opdrachtgevers veel werk uit handen en het zorgt voor een optimum aan efficiency. Diverse grote woningcorporaties kunnen dit succes onderstrepen.

We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid. Maar van binnen zijn we nog steeds hetzelfde. Een familiebedrijf met korte lijnen en medewerkers met een passie voor de bouw. Medewerkers, die net een stapje meer zetten om werk te leveren waar we trots op kunnen zijn. We werken met plezier samen en met anderen en kijken altijd of het beter kan. We leveren graag kwaliteit.

Niet alleen om te zorgen dat het vastgoed er voor jaren netjes bij staat. Maar ook zodat de opdrachtgever én de bewoners blij zijn met hoe we het regelen. Goed georganiseerd, met oog voor detail.

Zo regelen we het snel en persoonlijk. We zijn gevestigd in Katwijk en Nieuw-Vennep, we werken met mensen uit de regio en zijn betrokken bij de wijken waarin we werken. Wat we leren bij de ene opdrachtgever zetten we ook in bij de andere. Om samen met de opdrachtgever, co-makers en leveranciers te zorgen voor goede, gezonde en betaalbare woningen. En tevreden bewoners.

 

Renovatie

Op het vlak van renovatie variëren de werkzaamheden van het aanpassen van een zogenaamde “mutatiewoning” tot het compleet “strippen” en herbouwen van verouderderde (woon)complexen. Onze vakmensen zijn hierbij gewend om in bewoonde staat te werken.

Onderhoud

Op het gebied van onderhoud richt Van Rhijn Bouw zich met name op woningbouwcorporaties, VVE’s, zorginstellingen, scholen en bedrijven met een dienstenpakket dat onder andere planmatig onderhoud, klachtenafhandeling en servicewerk omvat.