| Sollicitant Self Service

Bij van Rhijn Bouw staat bouwen centraal. Maar, met onze software proberen we zo veel mogelijk het bouw- en administratieve proces te ondersteunen en automatiseren. 

Een voorbeeld hiervan is de administratie van het werving- en selectieproces van onze HR-afdeling. Deze worden geautomatiseerd met Sollicitant Self Service.

Het scheelt de HR-afdeling veel werk en dus ook tijd. Zo komen ze er eerder aan toe om jou een reactie te sturen op je sollicitatie. Dat is voor jou trouwens niet het enige voordeel van Sollicitant Self Service.

 

Je vindt ook alle informatie en communicatie rondom jouw sollicitatie namelijk terug in je eigen sollicitatieportal. Dat is lekker overzichtelijk en je weet altijd waar je aan toe bent.

Horen wij snel van je?
 

 

 

Solliciteren? Dat doe je in drie eenvoudige stappen.

 

 

Stap 1

 

Klik rechtsboven op solliciteren in de vacature van jouw keuze

 

Stap 2

 

Vul je gegevens in en upload je cv en motivatie

 

 

 

Stap 3

 

Stuur je gegevens in 

 

Hoe nu verder?

Wat leuk dat je bij ons gesolliciteerd hebt! Wanneer je sollicitatie is binnengekomen krijg je een email met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd (misschien hebben we meer info van je nodig of we nodigen je uit voor een gesprek, etc.). Elke keer als er een bericht van ons voor je klaarstaat, ontvang je een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem dan rechtstreeks contactmet ons op.