EmailTwitterFacebookLinkedIn
 Werkvoorbereider


Jouw functie

In jouw nieuwe baan is geen dag hetzelfde. In een notendop bestaan jouw taken uit het voorbereiden van projecten in woning- en utiliteitsbouw en het maken en bewaken van de planning gedurende de voorbereiding en de uitvoering. Ook neem je deel aan diverse overlegvormen  en coördineer en controleer je de werkzaamheden van de architect, constructeur en onderaannemers. Je maakt Arbo risico-inventarisaties en signaleert meer- en minderwerk. Natuurlijk werk je nauw samen met de uitvoerders en projectleiders.

Van Rhijn Bouw is zich volop aan het ontwikkelen op het gebied van BIM. Iets wat ook in jouw functie een grote rol gaat spelen. Bouw jij met ons mee aan dit proces?


Wie ben jij?

Als werkvoorbereider ben je organisatorisch sterk en daadkrachtig. Je hebt affiniteit met BIM en hebt hier al (enige) ervaring mee. Je beschikt over probleemoplossend vermogen en kunt planmatig werken. Natuurlijk ben je ook communicatief sterk in woord en geschrift.

Daarnaast beschik je over:

  • MBO bouwkunde en of HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van relevante software zoals Autocad, Revit is een pré
  • Rijbewijs B


Wat bieden wij?

Naast het werken aan mooie projecten, bieden we jou volop ontwikkelingsmogelijkheden en een inspirerend team van collega’s. Een auto van de zaak, goed salaris en uitstekende voorwaarden volgens de CAO Bouw & Infra.


Reacties

Mail je CV en motivatie naar mbaer@vanrhijnbouw.nl, t.a.v. Marianne Baër, personeelsfunctionaris.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Je beschikt over probleemoplossend  vermogen en kunt planmatig werken.